Floortje Wendelaar

Uit Pareltaal
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Floortje Wendelaar.jpg Floortje Wendelaar—een sterke, stoere, ambitieuze, beetje gekke, sexy/feminiene hoogopgeleide vrouw van 32 jaar. Floortje werkt graag op persoonlijke titel, onafhankelijk van werkgever. Een psychologe in de internet business.

Ze is gestart in HRM, en via e-Learning naar Manager e-Business bij ANWB Reizen. Daarnaast kunstschilder aan de Hogeschool der Kunsten in Utrecht. Floortje ondekt zo de grens tussen (binnenhuis) design en schilderen. En gepassioneerd door het huis dat we restaureren.

Web 2.0, sociale netwerken, mash-ups, open source. Alle technologische en design trends volgt ze op de voet. Floortje is als geen ander in staat om het belang van de trends helder voor het voetlicht te zetten op directieniveau.

Waar ze zich steeds sterker voor maakt is de kracht van met name de vrouwelijke aspecten van technologische oplossingen. Toepassingen die "zacht, rond gebruik" mogelijk maken krijgen bij haar altijd meer aandacht.

Als geen ander weet ze haar vrouwelijke empatisch vermogen als onderscheidend terug te laten komen in de formats en concepten die ze maakt voor on-line PR en marketing. Ze heeft er de afgelopen jaren al een paar onderscheidingen mee gewonnen.

's Ochtendsvroeg zit ze thuis vaak vóór zes uur al achter haar iMac om met CS aan haar projecten te werken en om de e-mail voor die dag af te handelen. Douchen meestal om een uur of 10 en dan lekker na de files in haar citroengele VW kever naar kantoor of klant.

Floortje is lekker pittig en open in het gesprek. Haar invoelend vermogen, compassie en innemendheid worden versterkt door de respectvolle en professionele manier van werken.

Ze barst van de ideeën die meestal goed vallen op bestuurlijk niveau, maar vaak stranden door gebrek aan spelers die niet alleen leuke dingen kunnen verzinnen, maar het ook professioneel en snel in productie kunnen zetten.

Floortje heeft net een iPhone aangeschaft—ronde vormen, zacht gebruik, en lekker anders—en kent de behoefte in de markt naar goede zakelijke toepassingen. En zelf heeft ze ook nog wel een paar ideeën. Welke softwareclub in Nederland kan vanaf het innovatietraject al instappen en meedraaien tot en met oplevering en uitrol van haar concepten?