Overleg gebruiker:Lode

Uit Pareltaal
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoi Lode, welkom op Pareltaal! Benieuwd hoe je hier terecht bent gekomen en wat je er van vindt. We hebben kort contact gehad rondom de Cheetah Zomer 2006 lancering. --Martien 21 dec 2008 11:50 (UTC)

Hej Martien! Ik weet niet meer echt hoe ik hier terecht ben gekomen. Maar mijn gok is via een zoektocht na datzelfde Cheetah evenement. Leuk!
Laatst heb ik het weer eens opgezocht. Dit was toen ik samen met Jong MenS (jongeren van Mens en Spirit) bezig was en zocht naar vormen van communicatie. Toen moest ik hier weer aan denken en kon ik het terugvinden. We hebben onder andere de Open Space gebruikt op een evenement uiteindelijk, vandaar dat ik daar begon te werken. Ik vind het alleen al fantastisch dat het bestaat, in welke vorm dan ook, naja, dat is natuurlijk wiki-achtig, het groeit steeds weer verder. Maar mijn aandacht is daarna wat weggetrokken doordat ik een studie in Zweden ben gaan doen. Nu via rimpels in het water weer aangetrokken, eens kijken of ik verder kan gaan waar ik toen was gebleven. Ook de andere delen van de website(s) vind ik erg mooi, de rimpels in het water, de ideeën van aardrock en deze wiki. Dat doe je goed :)
Fijne avond nog! --Lode 26 jan 2009 19:12 (UTC)