1.000 echte fans

Uit Pareltaal
Naar navigatie springen Naar zoeken springen1000-echte-fans.jpg


…je bent kunstenaar, fotograaf, kunstschilder, taalkunstenaar, ontwerper, video- of filmmaker, auteur, creator, zanger, artiest of werkt samen aan een project.

✣  ✣  ✣

Je wilt én je passies en talenten botvieren in je kunstwerken én brood op de plank.

1.000 echte fans die elk jaar €100 aan jou besteden leveren €100.000 per jaar op. Meer dan voldoende brood op de plank dus.

Een ‘echte fan’ is iemand die van alles en nog wat dat je produceert aanschaft. Ze rijden 200 km om je te zien zingen. Zij kopen de superdeluxe opnieuw uitgebrachte hi-res box set van je spullen, ook al hebben ze de low-res versie al. Ze hebben een Google-melding voor jouw naam. Zij hebben een boekenlegger op de eBay-pagina waar jouw edities verschijnen die uit druk zijn. Ze komen naar jouw openingen. Ze laten je hun kopieën ondertekenen. Zij kopen het t-shirt, en de beker, en de hoed. Ze kunnen niet wachten tot je je volgende werk uitbrengt. Ze zijn echte fans.

Duizend echte fans is een haalbaar aantal. Je kan tot 1.000 tellen. Als je één fan per dag toegevoegd, duurt het slechts drie jaar. echt fanship is uitvoerbaar. Een echte fan een plezier doen voelt prettig en stimulerend. Het beloont de kunstenaar om trouw te blijven, om zich te concentreren op de unieke aspecten van hun werk, juist die kwaliteiten die echte fans waarderen.

Daarom:

Verzamel, hoedt en koester 1.000 échte fans. Maak rechtstreeks verbinding met jouw echte fans om je omzet uit de het platte gedeelte van de langstaart te trekken. Converteer duizend Kleine Fans naar 1.000 echte fans. Gebruik een geldtuimelaar om voor iedereen zorgeloos projecten en initiatieven voor te financieren.

✣  ✣  ✣

Heb je eenmaal 1.000 echte fans, dan maak je kans om naar de kop van de langstaart door te breken.


✣  ✣  ✣Meer tekst en uitleg op http://aardbron.nl/1000-echte-fans/