0
U

Eigenschap:Stadium

Uit Pareltaal
Ga naar: navigatie, zoeken

Een Stadium kent diverse groeistadia (een eigenschap van type String). Met het formulier:oester kan je makkelijk parels vangen en ben je verplicht een ontwikkelstadium op te geven.

De toegelaten waarden voor deze groeistadia zijn:

Vonk: De oorspronkelijke gedachte. In je tekst refereer je al naar een Stadium, maar de bijbehorende pagina met de beschrijving is er nog niet eens. Andersom kan ook: Je hebt al een idee voor de Stadium, maar je gebruikt de Stadium nog in geen enkele tekst. De vonk is de standaard zodra je de Stadium in een oester giet en het stadium niet nader specificeert.
Kiem: Een kiem is een vonk waarvan tenminste de context, wens, daarom en nieuw is ingevuld.
Groei: Een kiem met een beeld dat voldoet aan de Pareltaal huisstijl.
Bloei: proloog en epiloog zijn nu ook voorzien van sprekende teksten uit het leven gegrepen.
Vrucht: Als de Stadium ook nog door tenminste vijf andere parels wordt aangehaald, kan je spreken van een echte vrucht en kan de Stadium zich vermenigvuldigen en zaaien in teksten buiten de pareltaal.
Feiten over Stadium
Is een parelParel +, Oester +, Uit het leven gegrepen + en Pareltaal +
Geldige waarde
"Geldige waarde (Allows value)" is a predefined property that can define a list of permissible values to restrict value assignments for a property and is provided by Semantic MediaWiki.
Vonk +, Kiem +, Groei +, Bloei + en Vrucht +
Heeft type
"Heeft type (Has type)" is a predefined property that describes the datatype of a property and is provided by Semantic MediaWiki.
Tekst +