Logo van uitwisselbaarheid

Uit Pareltaal
Ga naar: navigatie, zoeken


…Een aantal onafhankelijke ontwikkelingen rondom het gemeenschappelijke grootse gevaarlijke gedurfde doel in de context van open bron.

✣  ✣  ✣

Je wilt een diverse groep bedrijven, vaak concurrenten, verenigen op basis van uitwisselbaarheid tussen hun technologieën en producten.

Krachten:

  • concurrenten willen graag een voorsprong op anderen door zaken juist anders te maken;
  • concurrenten zijn beter af als hun producten en technologieën uitwisselbaar zijn, maar daar zijn geen dwingende argumenten voor.

Daarom:

Creëer een marktplaats rondom de gevaarlijke drinkplaats. Help de marktplaats door een logo te creëren dat dat de waarde van de producten voor de klanten in die markt kenmerkt. Koppel een eis van uitwisselbaarheid aan de licentie van het logo. Vraag een financiële bijdrage voor de ontwikkeling van het logo, het groeien van haar waarde in de markt, de handhaving van die uitwisselbaarheid en alle overige kosten die je hierdoor draagt. Onderscheid je door garant te staan voor potige kwaliteit.

✣  ✣  ✣

nnts


✣  ✣  ✣Meer over licenties en logo's:

AuteurJim Gabriel +
BronJini Community Pattern Language +
Daarom in één regelCreëer een logo dat uitwisselbaarheid kenmerkt en vereist. Handhaaf die uitwisselbaarheid. Betaal de handhaving uit de contributie die je vraagt voor gebruik van het logo. +
Is een parelGrootse gevaarlijke gedurfde doel +, Succesvolle open bron +, Gevaarlijke drinkplaats + en Potige kwaliteit +
ThemaCommuniceren + en Gemeenschappen +
VertalerGebruiker:Martien +
Wens in één regelEen verzameling bedrijven, vaak concurrenten, verenigen op basis van uitwisselbaarheid. +